Skrivet av: Pär Eriksson | juli 5, 2014

Tio tankar om ledarskap – en obändig tro på förändring 14

Under hösten 2014 kommer boken ”Tio tankar om ledarskap – en obändig tro på förändring” att ges ut. Boken vandrar mellan de tre städerna Örebro, Västerås och Eskilstuna där jag verkat.

Under den här vinjetten kommer du att kunna följa framtagandet och produktionen fram till den färdigtryckta boken. Berättelsen har kommit så långt att allt som återstår är tryckningen.

Fler provtryckningar och fler art-directors kliver in på scenen
Om synpunkterna på innehållet varit lite mer återhållsamt så föranledde själva omslaget och utformningen till rena familjerådslaget.

Sist berättade jag om hustrun som klev in som oupptäckt art-director och lyckades få bokpressarna att stanna.

Och bättre blev det inte. Nu klev sonen och sonhustrun in på scenen och med några bokutgivningar som erfarenhet och orden som yrke så det var bara för mig att lyssna.

Pär E bok i brevlådan

Och rätt hade dom. När den första provtryckningen damp ner i brevlådan så var det med blandad skräckförtjusning. Innehållet och innankråmet kändes helt rätt. Lättläst och luftigt.

Men så det var det där med omslaget. Vulkan/Lava-gänget var heller inte helt nöjda med det förslag som presenterades. Efter lite omskruvning och lite mer tegel… så var alla ”på igen”. Vulkan och familjen. Och förhoppningsvis jag själv.

Nu var vi väl ändå klara…nja ytterligare en provtryckning krävs innan tryckpressen kan gå igång på allvar. Ska det göras så kan det lika gärna göras ordentligt är en bra devis.

Men frågorna börjar hopa sig – blir det någon bok, finns det någon bok överhuvudtaget eller är det mest prat och hur ser den omtalade tegelframsidan ut?

Följ fortsättningen!

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: